Photologi

 

Startside

Danmark

Emner

Links

2013

2014

2015

2016

2017

 

Information

 
     
     
     
  Information        
           
   

 

Hougaard's fotoordsprog

"Fotografer hjælper (kun) mennesker med at se".

"Gode foto kan planlægges.
Flotte foto sker bare".

"Hvorfor bruge andres fotos når Du selv kan lave dem bedre".
 
           
           
       
    Photologi
Internetdomænet www.photologi.dk er oprettet den 31. august 2010. Websider med tilhørende grafik på dette domæne er konstant under udbygning.
 
           
       
    Kontakt
Jeg kan kontaktes via e-mail. Send din mening eller andet der falder dig ind. Besøgende kan til enhver tid foreslå forbedringer eller rettelser. Alle dine kommentarer eller forslag skaber udvikling. Skriftlig henvendelse kan foretages til min e-mail: khps@live.dk
 
           
       
    Besøg
11.020 besøgende har kigget på 162.726 sider, og dermed downloadet samlet 380,40 GB. Alt i alt har der været 328.163 hits.
 
           
       
    Webindhold
Photologi indeholder 10.502 billedfiler (JPG, GIF) fordelt på 6.141 websider.
 
           
       
    Opdatering
Websider med tilhørende grafik, der er tilgængelig på dette domæne kan beklageligvis indeholde tekniske unøjagtigheder, typografiske fejl eller døde hyperlinks. Opdatering foretages med passende mellemrum.
 
           
       
    Copyright
Kort fortalt må intet kopieres eller ændres uden skriftlig tilladelse. Det er de besøgenes ansvar at overholde den gældende copyright lovgivning.
 
           
       
    Microsoft FrontPage 2002
Webstedet Photologi er udviklet i dette program. Et af de få programmer jeg efterhånden kun benytter i min dagligdag. Det dækker fint mit softwarebehov. Microsoft FrontPage® er velkendt som et værktøj til oprettelse og administration af hjemmesider. Alle kan bruge det, men problemet er bare, at Microsoft har udfaset programmet for mange år siden. Øv!.


 
           
     

Copyright © 2009-2017 Klaus Hougaard Petersen
Alle rettigheder forbeholdes